Jostein Medhus

Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
23 23 15 80
Jostein har tidligere vært manager for Det norske kokkelandslaget. Et faglig orakel, systematiker uten like og opptatt av kostreist mat. Er det noe man lurer på så er Jostein mannen å snakke med. Ektremt bevisst og klar på hva som er best for KA. Bred erfaring fra blant annet Oro, Park Hyatt Zurich og Straen Fiskerestaurant.

- Espen Vesterdal Larsen
- Daglig leder og medeier
- 23 23 15 80
- evl@kulinariskakademi.no

- Jostein Medhus
- Mat- og drikkefaglig rådgiver og medeier
- 23 23 15 80
- jm@kulinariskakademi.no

- Céline Vannson
- Booking og salgsansvarlig
- 23 23 15 80
- cv@kulinariskakademi.no

- Heidi Iren Hansen
- Vinansvarlig/Diploma of Wine
- 23 23 15 80
- hih@kulinariskakademi.no

- Tine Vang Petzold
- Bookingkoordinator
- 23 23 15 80
- tvp@kulinariskakademi.no

- Kristian Rønnestad
- Matfaglig rådgiver
- kr@kulinariskakademi.no

- Morten Haakenstad
- Matfaglig rådgiver
- 23 23 15 80
- mh@kulinariskakademi.no

- Kjell Patrick Ørmen Johnsen
- Matfaglig rådgiver
- 23 23 15 80
- kj@kulinariskakademi.no

- Anette Berger
- Matfaglig rådgiver
- 23 23 15 80
- ab@kulinariskakademi.no

- Jonas Modell
- Matfaglig rådgiver, kjøkkensjef Mathallen
- 23 23 15 80
- jomo@kulinariskakademi.no

- Andreas Lønn Johannessen
- Kjøkkensjef Sagene
- 23 23 15 80
- aj@kulinariskakademi.no

- Marius Lyngestad Myrstrand
- Souschef Mathallen
- 23 23 15 80
- mlm@kulinariskakademi.no

- Kenneth Pettersen
- Kokk
- 23 23 15 80
- kp@kulinariskakademi.no

- Michael Eliseussen Sommarset
- Restaurantsjef, Mathallen/ vinkelner
- 23 23 15 80
- me@kulinariskakademi.no

- Ole-Kristian Hyttebakk
- Restaurantsjef Sagene
- 23 23 15 80
- okh@kulinariskakademi.no