Book julebordet ditt nå!

Er du ute etter unike kulinarisk opplevelser?

Under kan du se hva vi tilbyr. 

våre alternativer
 • Chef´s table
 • Juleverksted
 • Kjøkkenfest
 • Kokkekamp
 • Matstafett
 • Helaften med vinsmaking og matkurs
 • Hyggelig aften med quiz eller rebusløp
chef´s table

Passer perfekt når dine kunder eller kollegaer har en god interesse for mat og vin og ønsker seg en opplevelsesrik middag. Vil du imponere stort uten at det blir for stivt? Da er dette perfekt for dere! 

Vi gir våre beste matkunstnere frie tøyler og mens kokkene tryller frem den ene fristelsen etter den andre, kan dere lene dere tilbake og bli forført av deres kreativitet, teknikk og spennende smakssammensetninger. Vår vinkyndige servitør plukker frem noen skikkelige godbiter fra kjelleren, og dere får oppleve hvordan den rette vinen løfter de ulike rettene til nye høyder. Vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme.

Ta kontakt for booking og mer info

Juleverksted

Passer utmerket for dere som vil ha en annerledes aktivitet på årets julebord. 

Dere lager spiselig julepakker som dere tar med hjem i egen goodiebag. Dere får kyndig veiledning av våre kokker og er selv med og lager 4-5 forskjellige julegaver av de lekreste råvarer. Etter endt juleverksted serverer vi en velsmakende 3 retters middag.

Ta kontakt for booking og mer info

Kjøkkenfest

 

For dere som ønsker en sosial middag hvor dere beveger dere fritt rundt på kjøkkenet og henter tallerkener med de deiligste smaker hos kokkene.

Denne kvelden er våre kunnskapsrike og kreative kokker deres verter og inviterer dere inn på kjøkkenet til mingling og en smaksrik kjøkkenfest. Vi lover en uforglemmelig og unik matopplevelse i flotte lokaler.

Ta kontakt for booking og mer info

Kokkekamp

Morsom aktivitet for de med et sterkt konkurranseinstinkt. 

Kokkekampen inneholder både matlaging og en kunnskapsquiz. Kokkene våre demonstrerer en rett som dere lagvis skal gjenskape. Deretter arrangerer vi en quiz. Etter kjøkkenseansen setter man seg til bords og nyter en flott 3-retters meny hvor retten fra kokkekampen inngår i menyen – denne gangen tilberedt av våre kokker.  

Ta kontakt for booking og mer info

Matstafett

Vårt nyeste kurs hvor samarbeid og konkurranseinstinkt går hånd i hånd. 

Dere blir delt inn i lag og kokkene demonstrerer teknikkene deltagerne skal bruke i kveldens valgfrie rett. Bare èn på laget kokkelerer om gangen, i ekte stafettånd, mens resten av teamet observerer og oppmuntrer. Etter konkurransen tar dere en velfortjent pust i bakken, mens vi serverer en 3-retters meny. 

Ta kontakt for booking og mer info

Hyggelig aften

Passer perfekt for dere som vil nyte en bedre middag uten å selv delta på kjøkkenet. 

Vi komponerer spennende retter med utrolige smaksammensetninger og kvaliteten ligger i toppsjiktet av hva landets dyktigste kokker kan levere. Dette kan kombineres med rebusløp, Masterchef smakskonkurranse eller Kahootquiz. Kveldens meny består av 4- eller 5-retters. 

Ta kontakt for booking og mer info

Helaften med vinsmaking og matkurs

Passer perfekt for dere som ønsker både vinsmaking og kulinarisk teambuilding. 

Etter en evt felles aperitiff og en liten appetittvekker deler vi selskapet i to grupper, hvorav den ene har vinsmaking med vår vinkyndige servitør og den andre gruppen deltar på kjøkkenet med våre kokker. Gruppene bytter etter ca. en times tid slik at alle får med seg både vinsmaking og kokkelering. Våre kokker overtar regien på kjøkkenet etter hvert. Egner seg godt for selskaper fra 50-110 personer. 

Ta kontakt for booking og mer info

Greit å vite
 • Kapasitet fra 8 personer og oppover
 • Varighet på kjøkkenet fra 1 til 2,5 timer + bespisning for matkurs
 • To avdelinger; Sagene og Mathallen
 • Priser fra 1036,- for et kveldsarrangement
 • Hyggelig aften har egne priser
 • Priser er per person og eks mva
 • Drikke kommer i tillegg