Velkommen til KAs venner

Ambassadør for KA

Kundeklubben for deg som er opptatt av mat og drikke. Vi er lidenskapelig opptatt av god mat og drikke og ønsker å dele av kunnskapene til våre fantastiske kokker og vinkelnere. Gjennom vår kundeklubb vil du få gode priser på både kurs og produkter, samt inspirerende oppskrifter og gode drikkeanbefalinger. Vi vil også holde egne kundekvelder hvor vi ønsker å inspirere og la dere blir bedre kjent med KA.

Medlemskap er gratis.

For påmelding til KAs venner gå hit.

Kundekveld 31. januar

31. januar 2018 avholdes KAs venners første kundekveld. Vi inviterer til en kveld med skrei som tema. Våre kokker vil holde et lite demonstrasjonkurs av hvordan man best behandler skrei som råvare. Du vil ta med deg både tips og triks på hvordan tilberede dette på best mulig måte. Denne kvelden får du smaksprøver underveis og tips og triks til hvordan tilberede skrei. Våre kokker er tilgjengelige for spørsmål så ønsker du å lære mer er det bare å spørre i vei. 

Det vil også være mulig å kjøpe seg noe å drikke. 

Dato: Onsdag 31. januar 2018

Tid: 18-20

Pris: Gratis

Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen

Antall: Maks 30 personer

Påmelding: send en mail til ck@kulinariskakademi.no. Det er førstemann til mølla som gjelder. Du er påmeldt når du mottar en bekreftelse i retur.


Velkommen!

Vår kursoversikt

Lær masse nytt og spennende på et av våre mange kurs. Se full oversikt her.

Innmelding KAs venner

Ønsker du å være en del av KAs venner. Meld deg på her.