Rådgivning og utvikling

Vi kan hjelpe dere med utvikling av menyer, vinkart og oppskrifter eller mer detaljert produkttesting, for å nevne noe. Vi gir også gjerne inspirasjon og innspill til nyskaping.

Inspirasjonsdag for HORECA-ansatte

Ønsker du å utvikle deg og din bedrift, har vi et kurs som er perfekt for å gi dere mer inspirasjon og kunnskap. Rett og slett en kompetanseheving.

Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt med oss her.

Vi besøker deg

Trenger du hjelp til å forbedre menyer, oppskrifter eller vinkart? Vi kan utvikle dette for dere og bistå med opplæring innad i bedriften, om dette er ønskelig. 

Vi hjelper deg fra A til Å, ta kontakt med oss her.

Produktutvikling

Vil du utvikle et nytt produkt, men usikker på hvordan du skal gå frem? Vi kan bistå deg i prosessen fra smaking og utseende/farger til hvordan et produkt bør lages. Vi ønsker å gi dere inspirasjon slik at det blir en vellykket prosess for dere. 

Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt med oss her.

Trenger du en sparringspartner?​

Vi kan bistå din organisasjon med kontinuerlig oppfølging i forbindelse med for eksempel menyinnehold, menysmaking og lage klare målsetninger for organisasjonen. 

Vi skreddersyr en fremdriftsplan sammen med dere utifra ønsket tidsbruk og budsjett. Vi sørger for god utvikling.

Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt med oss her. 

Promotering av norske råvarer

Ønsker du bistand av våre kokker  til en spesiell anledning? Vi reiser gjerne til inn- og utland for å bidra med vår kunnskap.

Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt med oss her.

Referanseprosjekter
  • Jacobs Utvalgte - Norges Gruppens egne premium merkevarer
  • Norges Sjømatråd - Promotering av Norsk sjømat i utland
  • Tine- Samarbeidspartner 
  • Unil  - Produkttesting 
  • Mathallen - Konseptutvikling for butikker
  • NSB - utvikling av menyer basert på norske smaker og lokale råvarer i sesong.
  • Mills- utvikling av produkter for storhusholdning
  • Vinmonopolet – intern kompetanseheving på mat og drikke i kombinasjon
  • Culina- Samarbeidspartner