Lag og nyt mat sammen

Velkommen til unike mat- og drikkeopplevelser hos oss!
Under finner du våre ulike tilbud til kulinariske opplevelser.

Våre kurs passer til
 • Bedriftsarrangement
 • Fest og feiring
 • Teambuilding
 • Samle venner eller familie
 • De som ønsker en unik matopplevelse
Litt å lage litt å spise

Passer godt for kundearrangement og som en enklere teambuildingaktivitet. 

Her vil dere selv være med å tilberede måltidets første rett under veiledning fra våre kyndige kokker. Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte, først den selvlagede forretten, deretter en hovedrett og dessert, tilberedt av våre kokker.

Ta kontakt for booking og mer info

Kokkekamp

Morsom aktivitet for de med et sterkt konkurranseinstinkt. 

Kokkekampen inneholder både matlaging og en kunnskapsquiz. Kokkene våre demonstrerer en rett som dere lagvis skal gjenskape. Når kokkeleringen er overstått arrangerer vi en quiz. Etter kjøkkenseansen setter man seg til bords og nyter en flott 3-retters meny hvor retten fra kokkekampen inngår i menyen – denne gangen tilberedt av våre kokker.

Ta kontakt for booking og mer info

Matstafett

Vårt nyeste kurs hvor samarbeid og konkurranseinstinkt går hånd i hånd. 

Dere blir delt inn i lag og kokkene demonstrerer teknikkene deltagerne skal bruke i kveldens valgfrie rett. Bare èn på laget kokkelerer om gangen, i ekte stafettånd, mens resten av teamet observerer og oppmuntrer. Etter konkurransen tar dere en velfortjent pust i bakken, mens vi serverer en 3-retters meny. 

Ta kontakt for booking og mer info

Kulinarisk Teambuilding

Passer perfekt når kolleger skal bli bedre kjent, utvikle sine samarbeidsevner og ønsker en middag satt sammen av flere deilige retter.

En flott teambuildingaktivitet med fokus på lagarbeid og gode smaksopplevelser. Dere er med på tilberedningen og ferdigstillingen av rettene under veiledning fra våre kyndige kokker.

Ta kontakt for booking og mer info

Burgerfest

Et uformelt kokkekurs med god mat, perfekt for de som elsker digg comfort food. 

Dette kurset er skreddersydd for grupper og deltagerne jobber mot et felles mål; smakfulle og fristende burgere (sliders). Dere deles inn lagvis og hver stasjon lager èn til to forskjellige burgere, samt perfekte tilbehør til disse. Dere får god veiledning fra våre dyktige kokker under hele kurset. Vi avslutter kvelden med en felles middag.

Ta kontakt for booking og mer info

Chef´s table med egen kokk og vinkyndig servitør

Passer perfekt når dine kunder eller kolleger har en god interesse for mat og vin og ønsker seg en opplevelsesrik middag. Vil du imponere stort uten at det blir for stivt? Da er dette perfekt for dere! 

Vi gir våre beste matkunstnere frie tøyler og mens kokkene tryller frem den ene fristelsen etter den andre, kan dere lene dere tilbake og bli forført av deres kreativitet, teknikk og spennende smaksammensetninger. Vår vinkyndige servitør plukker frem noen skikkelige godbiter fra kjelleren, og dere får oppleve hvordan den rette vinen løfter de ulike rettene til nye høyder. Vi garanterer en smakfull og lærerik opplevelse dere sent vil glemme.

Ta kontakt for booking og mer info

Sushikurs

Passer perfekt for de som ønsker å få et innblikk i sushiens verden samt en sunn teambuildingaktivitet. 

Vi lærer dere hvordan man lykkes med de asiatiske smakene på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.

Ta kontakt for booking og mer info

Lunsjkurs

Passer perfekt for dere som ønsker et avbrekk i løpet av en travel arbeidsdag. 

I løpet av 1,5 time får man et kort lærerikt kurs og har en hyggelig lunsj i inspirerende omgivelser. Etter endt kokkelering kan dere sette dere til dekket bord for å nyte den selvlagede måltid.

Ta kontakt for booking og mer info

Greit å vite
 • Kapasitet fra 8 personer og oppover
 • Varighet på kjøkkenet (fra 1 til 2,5 timer) + bespisning
 • To avdelinger; Sagene og Mathallen
 • Priser fra 1036,- for et kveldsarrangement
 • Lunsjkurs har egne priser
 • Priser er per person og eks mva
 • Drikke kommer i tillegg