Èn råvare, flere retter- Skrei

Våre kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av kun èn råvare. Vi vil ta for oss en råvare som er best i sesong. Du som deltager får med deg den klargjorte hovedråvaren hjem etter kurset. På dette kurset tar vi for oss skrei og det dere forbereder på kurset er nok til 4 ulike, smaksrike middager for 2 personer, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.  

Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser 4 ulike teknikker av kylling og hvordan du kan optimalisere hovedråvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære hvilke ulike måter en kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle. I løpet av kurset blir det servert smaksprøver av de ulike teknikkene. Du som deltager er så med på å partere en hel kylling og gjøre den klar til de forskjellige rettene.

Oppstart kl 17:00

Varighet: 3-4 timer

Pris: 1500,-

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato. 

For mer info, gå til booking.