Hverdagssaus

Bli en ekte sausekokk. Denne ettermiddagen lærer du tips og triks for å lage smakfulle sauser som er enkle å lage og kan brukes i hverdagen. Fokuset her er gode hverdagsauser som kan lages i større mengder og forskjellige retninger. Kunnskapen du tilegner deg på dette kurset er noe som enhver familie burde sørge for at går i arv, slik at fremtidens middager er sikret en deilig saus. 

Vi tar for oss 4 ulike grunnsauser, som vi lærer deg å bruke til forskjellige retter samt og videreutvikle disse i andre retninger. Slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. 

  • Hvit saus
  • Brun saus
  • Tomatisert base
  • Kyllingbaserte sauser

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser det de selv har laget og er det noe til overs er dere hjertelig velkommen til å ta med hjem.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato. 

For mer info , gå til booking