Kjøttkurs

Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. 

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Vi ser på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse. I løpet av kvelden lærer dere å tilberede braissert lammebog, sprøstekt kyllinglår, ribbe med puffet svor, andebryst og entrecôte. 

Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 4 timer
Pris: 1.900,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato. 

For mer info, gå til booking