Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er viktige faktorer vi tar for oss, pluss mange, mange flere. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker oss gjennom fem klassiske rødviner denne kvelden:
Cabernet Sauvignon fra Bordeaux, Frankrike
Syrah fra Rhônedalen, Frankrike
Tempranillo fra Rioja, Spania
Nebbiolo fra Piemonte, Italia
Sangiovese fra Toscana, Italia

Oppstart kl 18:00
Varighet: 2,5 timer
Pris: 750,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking