Saus til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Vi tar for oss 5 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken. 

  • Salsa Verde
  • Béarnaisesaus
  • Rødvinsaus
  • Skalldyrsaus/blåskjellsaus
  • Vaniljesaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser det de selv har laget og har du noe til overs er du hjertelig velkommen til å ta de med hjem.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato. 

For mer info, gå til booking