Sortér etter:

Skrei med Anette

Kokkens beste tips til en deilig skreimiddag

Les mer

Saus med Kjell Patrick

Kokkens beste tips til en god saus!

Les mer

Drikke til julematen med Michael

Vinkelnerens beste tips til julens drikke.

Les mer

WSET-student Svein

Les mer om tidligere student Svein Mjøen sin erfaring fra utdanningen. 

Les mer

Skalldyr med Marius

Kokkens beste tips til skalldyrmiddag. 

Les mer

Våre kokebøker

Vi har gitt ut en rekke bøker og her er to av dem som lærer deg grunnleggende teknikker og oppskrifter. 

Les mer

WSET-student Martin

Les mer om Martins erfaring med WSET Level 2 og 3. 

Les mer

Matpakke med Espen

Kokkens beste tips til en god matpakke!

Les mer

Piknik med Jonas

Kokkens beste tips til mat i parken eller på stranden.

Les mer

Biff med Andreas

Kokkens beste tips til den perfekte biff!

Les mer

Vinkelner Inghild

Inghild ble ferdig utdannet sommelier hos KA i juni 2017. 

Les mer

Sankthansaften med Synne

Les hvilke anbefalinger Synne har til Sankthansaftenmat!

Les mer

Tidligere WSET-student Frode

Daglig leder for Mathallen har tatt vinutdannelse hos KA.

Les mer

Sommerdrinker med Ole Kristian

Servitørens beste tips til sommerdrinker

Les mer

Grill med Marius

Kokkens beste tips til grillsesongen.

Les mer

Musserende vin med Heidi

Sommelierens beste tips for å velge musserende vin.

Les mer

17. mai frokost med Kristian

Kokkens beste tips til 17. mai frokosten.

Les mer

Vinkelner Ronny

Ronny Kolvik er kjøkkensjef ved Arakataka, Oslo og var ferdig utdannet sommelier våren 2017.

Les mer

Påskemiddag med Espen

Kokkens beste tips til påskemiddagen.

Les mer

WSET-student Bente

Les om tidligere student, Bente, sin erfaring med WSET Diploma. 

Les mer