Diploma eksamensdatoer

Eksamensdatoer

7. november 2018

Unit 1, Case study, kl. 10.30-11.45

Unit 4, Spirits kl. 16.30-17.35

Påmeldingsfrist 1. september 2018

Eksamensresultater utstedes 17. januar 2019

Gjennomføres med forbehold om nok påmeldte


13. november 2018

Unit 1 Course Work Assignment (CWA)

Påmeldingsfrist 25. oktober 2018

Eksamensresultater utstedes 6. februar 2019


8. januar 2019

Unit 3 Wines of the wold, Tasting, kl. 10.00-12.30

Unit 3 Wines of the wold, Theory, kl. 13.30-16.30

Påmeldingsfrist 25. oktober 2018

Eksamensresultater utstedes 3. april 2019

Gjennomføres med forbehold om nok påmeldte


9. april 2019

Unit 1 Course Work Assignment (CWA)

Påmeldingsfrist 20. mars 2019

Eksamensresultater utstedes 3. juli 2019


Eksamensdatoer etter pensumendring


28. oktober 2019

D1 - Wine production (resit), tid ikke sluppet av WSET

D2 - Wine business, tid ikke sluppet av WSET

D4 - Sparkling wines, tid ikke sluppet av WSET

D5 - Fortified wines, tid ikke sluppet av WSET

Påmeldingsfrist 23. august 2019

Eksamensresultater utstedes 14. januar 2020

Gjennomføres med forbehold om nok påmeldte


31. januar 2020

D6 - Research Assignment

Påmeldingsfrist 15. januar 2020

Eksamensresultat utstedes 25. april 2020


13. mai 2020

D3 - Wines of the World - Theory, tid ikke sluppet av WSET

Påmeldingsfrist 08. mars 2020

Eksamensresultat utstedes 7. august 2020


14. mai 2020

D3 - Wines of the World - Tasting, tid ikke sluppet av WSET

Påmeldingsfrist 08. mars 2020

Eksamensresultat utstedes 7. august 2020


09. juni 2020

D2 - Wine business, tid ikke sluppet av WSET

D4 - Sparkling wines, tid ikke sluppet av WSET

D5 - Fortified wines, tid ikke sluppet av WSET

Påmeldingsfrist 04. april 2020

Eksamensresultater utstedes 19. august 2020

Gjennomføres med forbehold om nok påmeldte


31. juli 2020

D6 - Research Assignment

Påmeldingsfrist 15. juli 2020

Eksamensresultat utstedes 24. oktober2020




Spørsmål sendes til:

Kontaktperson: Heidi Iren Hansen

E-post: hih@kulinariskakademi.no

Telefon: 23 23 15 80