Èn råvare, flere retter- Skrei

Våre kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av èn hovedråvare.

Vi vil denne gangen ta for oss skreien som er i høysesong nå på vinteren. På dette kurset tar vi for oss hele skreien og dere lærer å forberede fire ulike smaksrike middager, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.

Det blir en utfyllende demonstrasjon for hver av de fire ulike rettene, og vi går gjennom hvordan du kan optimalisere bruken av råvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid. Å lære ulike måter du kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle.

Du som deltager er med på å filitere skrei og gjøre den klar til de forskjellige rettene. Deltagerne får også lage de fire ulike rettene og smake på resultatet underveis i kurset.

Oppstart kl 17:00

Varighet: 3-4 timer

Pris: 1800,-

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking.