Franske viner

Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør.

Vi smaker oss gjennom noen av de viktigste druesortene, og ser på klimatiske forhold og historiske grunner til at den franske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden. Vinene kommer fra velkjente områder som Burgund, Bordeaux, Rhône og Alsace og mindre kjente områder som Loire, Langedoc og/eller Jura.

Oppstart kl 18:00
Varighet: ca. 2,5 timer
Pris: 750,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking