Kulinarisk takeover

LØRDAG 17. AUGUST: FOKUS PÅ TEKNIKKER OG BRUK AV UTVALGTE RÅVARER

Kl. 10.30-12.30: Kokkekurs/minikurs i teknikker med forskjellige fokusområder. 4 stasjoner, 20-30 min per stasjon.

  • Fokus på Blomkål
  • Fokus på purreløk
  • Fokus på grilling
  • Fokus på vaniljekrem

Vi ønsker at alle som vil skal ha mulighet til å delta, så denne dagen koster kurset kun 150 kr!

For påmelding med oppstart kl 10:30 klikk her

Kl. 13.00-15.00: Kokkekurs/minikurs i teknikker med forskjellige fokusområder. 4 stasjoner, 20-30 min per stasjon.

  • Fokus på Blomkål
  • Fokus på purreløk
  • Fokus på grilling
  • Fokus på vaniljekrem

Vi ønsker at alle som vil skal ha mulighet til å delta, så denne dagen koster kurset kun 150 kr!

For påmelding med oppstart kl 13:00 klikk her

Påmelding i forkant. Vær tidlig ute for å sikker deg en plass! Er det ledig plass er det mulighet for dropp-inn samme dag.


Kl. 16.00-18.00: Ekspresskurs - lær å lage en spennende og god lakserett

Vi ønsker at alle som vil skal ha mulighet til å delta, så denne dagen koster kurset kun 250 kr!

Påmelding i forkant. Vær tidlig ute for å sikker deg en plass! Er det ledig plass er det mulighet for dropp-inn samme dag.


Kl. 18.15-19:00: Kunnskapsquiz om vin med blindlukting. Vi oppfordrer vinglade amatører til å delta. Det blir Kahoot med 15 spørsmål, blindlukting og praktiske oppgaver.

Maks 30 deltakere - førstemann til mølla. Les mer


SØNDAG 18. AUGUST: AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Kl. 10.00-12.00: Søndagsfrokost med KA på Torget: Youghurtbuffét, Eggs Benedict og kaffe.

Begrenset antall plasser.

For booking klikk her

Kl. 12.30-13.15: Worksshop for barn med fokus på pasta for booking klikk her

Kl. 13.30-14.15: Worksshop for barn med fokus på pasta for booking klikk her

Kl. 14.30-15.15: Worksshop for barn med fokus på pasta for booking klikk her

Kl. 12.30-15.15: Konkurranser for barn på Torget. Pisking av egg, skrelling av grønnsaker, kastekonkurranse. Påmelding ved oppmøte. Gratis.