Sjokolade og vin i kombinasjon

Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin. Ser man derimot nærmere på sjokoladens kakaoinnhold, dens kvalitet, kombinasjonen den inngår i og eventuelt tilbehør vil oppgaven straks føles mer overkommelig og en større variasjon av drikkevalg er mulig.

Og ettersom dette arrangeres på selveste Valentines Day dekker vi koselige, tomannsbord og bord tilpasset antallet på din booking.

Oppstart kl 19:00
Varighet: ca 2 timer
Pris: 1500,-per person

OBS! Hvis du ønsker å kjøpe et kurs i gave til noen anbefaler vi heller å kjøpe gavekort. Det er ingen angrefrist på våre kurs, så det går ikke an å bytte kurs eller dato.

For mer info, gå til booking

Kanskje du er også interessert i våre mat-og vin i kombinasjoner kurs med temaer?

Mat- og vin i kombinasjon

Mat- og vin i kombinasjon- fokus på sjømat

Ost og vin

Fransk mat- og vin i kombinasjon