Wset level 2

Studiet dekker de viktigste druesortene og deres dyrkningsområder samt vinterminologi, vinproduksjon, ulike faktorer som påvirker vinens stil, musserende viner, søte og forsterkede viner samt brennevin og likører.

Studentene lærer å smake vin profesjonelt med WSETs systematiske tilnærming til smaking (SAT) og i løpet av undervisningsdagene smaker man ca. 50 viner samt 4 brennevin. Smakingen er en vesentlig del av kurset og ca. 50% av tiden brukes til praktisk læring.

Studiepakken med bøkene er produsert og publisert av WSET og er på engelsk. Undervisningen foregår på norsk i Kulinarisk Akademis lokaler med vinspesialist Heidi Iren Hansen (Sommelier, WSET Diploma in Wines and Spirits og Master of Wine student)

Kursdatoer: fredag 1. mars, lørdag 2. mars og søndag 3. mars 2019. Alle dager fra kl 09:00- 17:00.

Eksamen: 25. mars 2019 (klokken 10.00-11.00)

Påmelding her

Les mer om WSET level 2