Grønn curry med fisk

Grønn currysaus passer til det aller meste, både til hverdag og helgekosen.

Les mer

Hjemmelagede fiskekaker

Ikke laget fiskekaker før? Hva med å prøve disse neste gang fiskekaker står på menyen.

Les mer

Klassisk posjert skrei

Skreisesongen varer fra januar til og med mars. Her får du en klassisk oppskrift.

Les mer

Poké med laks

Hawaiiansk gatemat på sitt beste. Poke, uttales «Poh – kay» og er en marinert rå fiskerett. Den tradisjonelle versjonen består av tunfisk krydret med soya og sesamfrø, servert med ris og grønnsaker.

Les mer

Sildeprat med Jostein

Sild er en flott og undervurdert råvare. Vi har tatt en prat med Jostein, vårt faglige orakel, som har mange gode sildetips på lur.

Les mer

Klassiske blåskjell

Dette er den klassiske måten å servere blåskjell på, og kanskje den beste.

Les mer

Fem kjappe middager

Vet du ikke hva du skal lage til middag eller har du gått tom for ideer?

Vi deler fem tips til raske, sunne og smakfulle middager.

Les mer

Grillet breiflabb

Breiflabb er "havets indrefilet" med fantastisk hvitt og delikat fiskekjøtt.

Les mer

Skagenrøre

En herlig forrett som lages på to, tre minutter. Oppskriften på skagenrøre er lett å variere. Noen kaller det "skagen toast".

Les mer

Skalldyr naturell

Skalldyr forbinder vi med sommer & sol, og «alle» skal spise skalldyr om sommeren,
Det mange ikke tenker over er at kvaliteten på skalldyr er best i vinterhalvåret, da vannet er kaldt og det er lite alger i sjøen.

Les mer

Stekt kveite

Et godt alternativ til påskemiddagen.

Les mer

Skalldyrsuppe

Lag nydelig suppe på restene du har igjen etter skalldyrmiddagen.

Les mer

Singapore Pepper Crab

Krabbeklør kan lage de mest fantastiske rettene, som for eksempel denne med Singapore black pepper saus. *Vann i munnen!

Les mer

Kveite på grill

Bruk grillklemme når du griller fisk for å gjøre grillingen enklere.

Les mer

Bacalao

Bacalao betyr torsk på spansk og kan være et godt alternativ til påskemiddagen.

Les mer