Sjokolade

En gang i tiden en luksusvare, i dag tilgjengelig overalt.

Les mer

WSET – kort fortalt og alt du bør vite om det

Dette er WSET – kursansvarlig Heidi forteller alt du trenger å vite

Les mer

Skrei med Anette

Kokkens beste tips til en deilig skreimiddag

Les mer

Sildeprat med Jostein

Sild er en flott og undervurdert råvare. Vi har tatt en prat med Jostein, vårt faglige orakel, som har mange gode sildetips på lur.

Les mer

Vilt med Jonas

Kokkens beste tips til viltmiddagen.

Les mer

Litt om sopp med Morten Sjøvik

Tips og oppskrifter til bruk av høstens sopp.

Les mer

Gode tips til hva du kan drikke på en høstdag

Vår restauranstsjef Ole -Kristian gir deg gode tips på hva du kan drikke på en høstdag

Les mer

Matpakke med Anette

Den perfekte matpakken til skolen og på tur.

Les mer

Makrell med Kristian

Kristian kommer fra det glade Sørland, Grimstad . La oss bli bedre kjent med ham og få noen gode tips til hvordan vi kan tilberede den perfekte makrellen.

Les mer

Sankthansaften med Kenneth

La oss bli bedre kjent med kokken fra Senja og hvordan de feirer Sankthansaften der!

Les mer

Vinstudenter Odd Andrè og Kristoffer

Vi har tatt en prat med Odd André Wathne og Kristoffer Tømmerbakke, de er to gode venner som har studert WSET level 2 og 3 sammen hos oss.

Les mer

Rosévin med Heidi

Rosévin er for mange den ultimate terrassevin, men mange roséviner er også flotte til mat.
Heidi tipser deg om hvilke.

Les mer

Musserende vin med Heidi

Sommelierens beste tips for å velge musserende vin.

Les mer

Terrassevin og leskende drikke

Michael gir deg gode tips til drikke i disse vårdager

Les mer

Hvite asparges prat med Jostein

Her få du gode tips om hvite asparges

Les mer

Intervju med vinkelnerstudent Catharina Domert

Catharina fikk interesse for vin etter at hun begynte å jobbe på vinbar og er vinkelnerstudent på KA akkurat nå.

Les mer

Litt om Saus av Marius Myrstrand

Sausen er krona på verket! Den riktige sausen hever middagen og får smaksløkene i gang. Vi har tatt en prat med Marius om saus og gir deg vår beste sauseoppskrift til lam.

Les mer

Intervju med vinkelnerstudent Nikolai Haram Svorte

Nikolai er ung og kommer fra Ålesund. Han har til nå jobbet som lydteknikker og har musikk som hobby, i tillegg til en brennende vininteresse.

Les mer

Vaffelprat med Tine

Vi har tatt en vaffelprat med Tine - som også elsker vafler.

Les mer

17. mai frokost med Kristian

Kokkens beste tips til 17. mai frokosten.

Les mer

Intervju med vinkelnerstudent Stine Kjærstad Marthinussen

Stine kommer fra Trondheim og jobber som restaurantsjef på Bula Bistro. Hun ukependler for å delta på studiet og trives med en full uke i Oslo hver måned.

Les mer

Påskemiddag med Morten

Kokkens beste tips til påskemiddagen

Les mer

Saus med Kjell Patrick

Kokkens beste tips til en god saus!

Les mer

WSET-student Svein

Les mer om tidligere student Svein Mjøen sin erfaring fra utdanningen. 

Les mer

Skalldyr med Marius

Kokkens beste tips til skalldyrmiddag.

Les mer

Våre kokebøker

Vi har gitt ut en rekke bøker og her er to av dem som lærer deg grunnleggende teknikker og oppskrifter.

Les mer

WSET-student Martin

Les mer om Martins erfaring med WSET Level 2 og 3. 

Les mer

Matpakke med Espen

Kokkens beste tips til en god matpakke!

Les mer

Piknik med Jonas

Kokkens beste tips til mat i parken eller på stranden.

Les mer

Biff med Andreas

Kokkens beste tips til den perfekte biff!

Les mer

Vinkelner Inghild

Inghild ble ferdig utdannet sommelier hos KA i juni 2017.

Les mer

Tidligere WSET-student Frode

Daglig leder for Mathallen har tatt vinutdannelse hos KA.

Les mer

Grill med Marius

Kokkens beste tips til grillsesongen.

Les mer

Vinkelner Ronny

Ronny Kolvik fra Bro i Ålesund og var ferdig utdannet sommelier våren 2017.

Les mer

WSET-student Bente

Les om tidligere student, Bente, sin erfaring med WSET Diploma.

Les mer