Velkommen til KAs venner

Ambassadør for KA


Kundeklubben for deg som er opptatt av mat og drikke. Vi er lidenskapelig opptatt av god mat og drikke og ønsker å dele av kunnskapene til våre fantastiske kokker og vinkelnere. Gjennom vår kundeklubb vil du få gode priser på produkter og inspirerende oppskrifter og gode drikkeanbefalinger. Vi vil også holde egne kundekvelder hvor vi ønsker å inspirere og la dere blir bedre kjent med KA.

Medlemskap er gratis.

For påmelding til KAs venner gå hit.

Gratis matlagningskurs onsdag 6. februar

Kjære venn av KA.

Vi jobber kontinuerlig med å holde vår nettside og SoMe levende og ønsker oss nå nytt bilde- og videomateriale.

Vi ønsker derfor å invitere deg og din familie/venner/kollegaer på et helt gratis matlagingskurs hos oss, mot at vi får stille dere noen spørsmål, ta noen videosnutter og bilder underveis.

Under kyndig veiledning fra våre kokker vil dere være med å tilberede kveldens meny, som består av et utvalg retter fra våre matlagingskurs. Dere vil lage ulike retter og maten dere lager spises underveis i kurset.

Vi ønsker oss små grupper på 3-4 personer, og det er førstemann til mølla.

Dato: 6. februar 2019

Oppmøte kl 16:45

Kursstart kl: 17.00 til ca.20:00

Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.

Vulkan 5, 0178 Oslo

Pris per person: Gratis (drikke kan kjøpes på stedet)

Er du interessert? send mail til cv@kulinariskakademi.no med antall, navn, alder og deres relasjon (venner, kolleger eller familie)

**Det blir sendt ut en bekreftelsesmail med praktisk info til de som får plass på kurset. Bildene tatt under denne kvelden vil kun bli brukt i KAs kanaler og ikke delt med en tredjepart.

Innmelding KAs venner

Ønsker du å være en del av KAs venner. Meld deg på her.