Salgsartikler

Hva med å gi bort en spennende og nyttig gave som kan bidra til smaksrike opplevelser på kjøkkenet? Vi har fine kokebøker, god olivenolje, skarpe kokkekniver og mye mer.

Merk at utvalget kan variere fra avdeling til avdeling.

Kontakt oss for bestilling

Kursbilde
Saus & kraft

I denne håndverkskokeboka lærer du alt om saus og kraft, som jo er det som løfter råvarene til himmels, vil vi tørre å påstå. En fantastisk saus vil få ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus. Du får mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter samt mange gode råd og tips. Kan du det som står i denne boka vil du klare deg glimrende både i hverdagen og til fest.


Kontakt oss for bestilling


Utgitt av Gursli berg forlag.
Foto: Paul Paiewonsky.

Kursbilde
Kok & stek

"Kok & stek" vant prisen for årets beste kokebok i 2016, og det er vi veldig stolte av. I denne håndverksboka lærer du alle de viktigste teknikkene for varmebehandling av grønnsaker, fisk, kjøtt og frukt. Det handler om planlegging, gode råvarer og ikke minst at man setter av litt tid til å lage maten.


Kontakt oss for bestilling


Utgitt av Gursli berg forlag.
Foto: Paul Paiewonsky.

Kursbilde
​Sushi på Norsk

Sushi på Norsk

I denne boken får du vite nøyaktig hvordan du skal gå fram for å lage god, norsk sushi. Du trenger minimalt med forkunnskaper, det er viktigere med godt humør og sans for utsøkte smaker. Skaff deg ingrediensene og ta med deg boka til kjøkkenbenken. Garantert godt resultat!


Kontakt oss for bestilling


Utgitt av Dinamo forlag.
Foto:Lisa Westgaard

Kursbilde
gavekort

Gi en kulinarisk opplevelse i gave.
Bestill gavekort i dag!

Kursbilde
Kokkeforkle med KA-logo

Et godt kokkeforkle er et must på kjøkkenet!

Kursbilde
Masahiro kniver

Japansk knivtradisjon har alltid lagt vekt på spesial­­­­­­­­­­­­isering og kvalitet. Dette nyter du godt av i dag når du velger en Masahiro kniv. Du kan velge kokkekniver med slipefase (egg) på en side, såkalte høyre ­eller venstrehendte, universalegg for grønnsaker, kniver i rustfritt stål eller det originale karbonstålet; Et stål som oksiderer, men sam­tidig ­har en utrolig egg som er enklere å vedlikeholde.

Merk at utvalget kan variere fra avdeling til avdeling.

Kursbilde
Victorinox skreller

Potetskrelleren er like enkel som den er tidløs og med konstruksjonen i rustfritt stål kan ingenting gå feil. En skikkelig klassiker!

Kursbilde
Extra virgin olivenolje

100% Arbequina olivenolje er frisk og fruktig og har et allsidig bruksområde. Nyt oljen på nybakt brød, salat, til fisk eller kjøtt. Oljen tar dine supper og sauser til nye høyder.

Denne olivenolje er produsert for Kulinarisk Akademi på tradisjonelt vis av små kooperativer i Tarragona, en provins i nordøstre Spania. Aberquina olivenolje har et lav syreinnhold og er rik på antioksidanter. Olivenen høstes og presses i november hvert år og er undelagt den strengeste kvalitetskontroll.

Kursbilde
Masahiro knivsett

En flott gaveeske bestående av en 9 cm og en 18 cm universal kokkekniv.
Passer både til proffene og matentusiasten!

Kursbilde
Masahiro barnekniv

Solid håndtak som er tilpasset barnehender, men avrundet tupp for god sikkerhet. Passer fra 4 år, men må naturligvis kun brukes sammen med en voksen.

Ideen bak serien er at barna skal ha sin egen, skarp kniv for å kunne lære å kutte riktig. Når barnet har sin egen kniv bidrar dette også til å skape eierskap til matlagingen og til måltidet. Barn liker å bidra! Knivserien bidrar til å gi barn og voksne felles matglede når alle kan delta på kjøkkenet sammen.

Kursbilde
Masahiro brynestav

Denne keramiske brynestaven er av topp kvalitet og noe vi absolutt kan anbefale til våre kunder.

Kursbilde
Opinel soppkniv

Opinel er et symbol på fransk kultur og livsstil. Firmaets legendariske foldekniver har prydet lommene til verdens største eventyrere. Alpeguiden Roger Frison-Roche og fjellklatreren Savoyard gikk aldri en oppstigning uten å ha en Opinelkniv i lommen, og det var akkurat en Opinelkniv som Picasso brukte til å skape sine skulpturer med.

Kursbilde
Microplane rivjern

Zestjernet er laget av rustfritt stål og rengjøres enkelt i oppvaskmaskin.

En beskyttelsesforpakning følger med for lengst mulig holdbarhet.

Kursbilde
Pepperkvern

Pepperkvern med KA logo og har kvernhus i karbonstål. H 27cm

Kursbilde
Masahiro knivblokk

Knivblokk i vakker bøk. Rommer 6 kniver som holdes på plass av magneter.

Kursbilde
Espumaflasker/ kremblåsere

Kremblåser komplett ISI termo 0,5liter eller 1 liter.

For utarbeidelse av Espumas, fingermat, varme og kalde sauser, supper, samt pisket krem og desserter. Flaskekropp og -hode er i rustfritt stål og er utviklet for profesjonell bruk. Hodet er med silikongrepbeskyttelse og fast ventil i rustfritt stål, for enkel dosering selv av varme produkter. Temperaturbestandig silikonpakning som kan fjernes for rask og hygienisk rengjøring. Vakuumisolerte, doble vegger i rustfritt stål med maksimal termisk ytelse.

Kursbilde
Benriner mandolins

Japansk mandolin i hvit plast/stål. Dette kjøkkenredskap vil hjelpe deg med å skive poteter til gratengen og strimle grønnsakene dine på en ukomplisert og effektiv måte!

Kursbilde
Kaker & desserter

Lars Lian har gitt ut "Kaker & desserter", en kokebok full av oppskrifter på søte herligheter! Med denne boka ønsker han å gi inspirasjon, men også formidle at det desidert viktigste er smaken. Boken inneholder enkle oppskrifter til glede og nytte, og noen oppskrifter med høyere vanskelighetsgrad. Lars Lian er utdannet konditor og bakermester, og sist kjent fra rollen som dommer i Kakekriger på FEM.

Kursbilde
Ostekniv

Et nødvendig verktøy for deling av hele ostehjul. Vi har også et stort utvalg av modnede oster som 3 år- og 5 år gammel Jarlsberg®, Norvegia®, 3 år gammel Sveitser, samt Norsk Alpeost vellagret.