Grønn curry med fisk

Grønn currysaus passer til det aller meste, både til hverdag og helgekosen.

Les mer

Viltstek med portvinsaus

Denne smakfulle retten er hentet fra vår bok Saus & Kraft

Les mer

Fem kjappe middager

Vet du ikke hva du skal lage til middag eller har du gått tom for ideer?

Vi deler fem tips til raske, sunne og smakfulle middager.

Les mer

Klassisk vinaigrette

En god vinaigrette forsterker smaken og gir gønnsakene, salaten eller potetsalaten en ekstra finesse.

Les mer

Diablosaus

Denne Diablosausen er perfekt til lam!

Les mer

Ponzu saus

Ponzu er en sitrusbasert japansk saus.

Les mer

Sandefjordsmør

En klassisk saus som passer til de fleste fisker og kan smakes til med for eksempel sitrusfrukter.

Les mer

Brunet smørvinaigrette

En anvendelig og smaksrik saus som passer til både fisk og kylling.

Les mer

Brun saus

Brun saus som passer godt til karbonader, stek av svin eller okse. En gammel, norsk tradisjonsrett er å servere brun saus til fiskekaker, så her er det mange muligheter.

Les mer

Bakt hvitløksmajones

Hva er bedre enn majones? Bakt hvitløksmajones vel!

Les mer

Kremet peppersaus

Peppersaus passer perfekt til biff, entrecôte, and og fugl.

Les mer

Majonesekspress

Majones trenger ikke være så vanskelig å lage selv hjemme. Prøv med vår enkle oppskrift hentet fra kokeboken vår "Saus og kraft".

Les mer

Asparges med hollandaise

Asparges og hollandaise er perfekt sammen.

Les mer